Publikimet e fundit
Begoniat e kuqe: një përmbledhje e varieteteve dhe rregullave të rritjes
Begoniat e kuqe: Një përmbledhje e varieteteve dhe rregullave të rritjes Begonia është një bimë me të cilën shumë janë njohur, por pak janë të vetëdijshëm për diversitetin ...
begonia mbretërore
Begonia mbretërore Begonia mbretërore është një nga lulet më të bukura dhe të pazakonta në botë. Gjithashtu shpesh quhet begonia e Rex-it.
Begonia tuberoze: përshkrimi, llojet dhe hollësitë e kujdesit
Begonia tuberoze: përshkrimi, llojet dhe hollësitë e kujdesit Një bimë shumëvjeçare e quajtur Begonia tuberosa konsiderohet si një nga më të bukurat dhe jo modeste ...
Begonia "Non-stop": përshkrimi, llojet dhe kultivimi
Begonia "Non-stop": përshkrimi, llojet dhe kultivimi Meqenëse begonia është e lehtë për t'u kujdesur, dhe ato përshkruajnë në mënyrë të përsosur gjethin, ato janë me të merituar popullore ...
Begonia Mason: përshkrimi, mbjellja dhe kujdesi
Begonia Mason: përshkrimi, mbjellja dhe kujdesi Begonia është një lule tropikale me gjethe të larmishme të këndshme. Gjendet në natyrë në...
Begonia korale: përshkrim, këshilla për mbjelljen dhe rritjen
Begonia korale: përshkrimi, këshilla për mbjelljen dhe rritjen e begonia korale nuk është më kot e preferuara e kultivuesve të luleve, ajo duket tepër tërheqëse, jo ...
Begonia elatior: llojet, kujdesi dhe riprodhimi
Begonia elatior: speciet, kujdesi dhe riprodhimi Përkundër faktit se çdo bimë është e bukur në mënyrën e vet, ka bimë që mbeten liderët e luleve ...
Mbjellja e farave tuberoze të begonias dhe rekomandimet për kultivimin e tyre
Mbjellja e farave të Begonisë tuberoze dhe rekomandimet për rritjen e tyre Deri më sot, numri i varieteteve të begonias tuberoze është rritur në më shumë se...
Gjithçka rreth begonias me gjethe dekorative
Gjithçka për Begoniat gjetherënëse Begoniat kanë qenë prej vitesh një nga bimët më të kërkuara të shtëpisë - e tyre e pazakontë, skulpturore...
Begonia ampeloze: si është dhe si të kujdeseni për të në shtëpi?
Begonia ampeloze: si është dhe si të kujdeseni për të në shtëpi? Begonia ampeloze konsiderohet si një nga më të bukurat ...
Rritja e begonias ampeloze nga farat
Rritja e Begonisë nga fara Midis shumë kultivuesve, Begonia konsiderohet si një nga lulet më të mira dekorative. Bima nuk kërkon të veçanta ...
Kujdesi për begonia dimërore në shtëpi
Kujdesi për Begonia në shtëpi në dimër Begonia është një bimë që ka disa veti për të jetuar në dimër. Kujdesi i duhur...
më shumë
Publikime të njohura
mbyll shpalljen x
Adblock
detektor